Tire’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü iki kişi yaralandı.


Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Son zamanlarda artan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer acı haber Doğu Çevreyolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan geldi. Edinilen bilgilere göre Bayındır Canlı’da kafe işletmeciliği yapan Onur Teki (35) ve yeğeni Tugay Utaş (15) Bayındır’dan bazı işlerini halletmek üzere Tire’ye geldi. Tire’de işlerini halleden Onur Teki Bayındır’a dönmek için yola koyuldu.

İddaya göre kaza şöyle gerçekleşti;

Onur Teki 35 E 0880 plakalı aracıyla İnönü Bulvarından Fatih Sultan Mehmet Bulvarına giriş yapmak istedi. Bu sırada Ramazan Soyman (37) 35 BBT 41 plakalı özel bir firmaya ait panelvan cinsi araçla Fatih Sultan Mehmet Bulvarından Gökçen istikametine doğru seyir halindeydi. Bu sırada Soyman’ın kullandığı ticari aracı farketmeyen Onur Teki bir anda yola çıkınca feci kaza meydana geldi.

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da metrelerce sürüklenirken, Ramazan Soyman’ın kullandığı ticari araç, orta refüjdeki trafik işaretlerini parçaladıktan sonra mısır tarlasına uçarak durabildi. Yaşanan kazanın hemen ardından tesadüfen olay yerinden geçmekte olan Tire AKS Ekibi vakit kaybetmeden yaralılara müdahale etti.

Tire AKS Ekibi aracın altında şıkışmış vaziyette olan 35 E 0880 plakalı aracın sürücüsü Onur Teki ve yanında yolcu olarak bulunan yeğeni Tugay Utaş’ı olay yerinden alarak Tire Devlet Hastanesine götürdü. Talihsiz sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tugay Utaş ve diğer aracın sürücüsü Ramazan Soyman ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.









HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi