Tire’de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan süt tankeri, devrildi. Kamyon sürücüsü bu ciddi kazadan büyük şans eseri hafif yaralı olarak kurtuldu.



Ercan ÇELİK / HaberTire



HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Bugün saat 12:00 sıralarında Tire – Gökçen yolunda meydana gelen kazada, Tire’den Seferihisar’a götürmek üzere süt yüklü olan tanker devrildi. Ortalık savaş alanına döndü. Gökçen yönünden Tire istikametine seyir halinde olan Serkan Geçer yönetimindeki 35 SET 12 plakalı süt tankeri, Yeni Sanayi Sitesi mevkiine geldiği esnada, bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini yitirdi. Önce yolun sağında bankete inen kamyon daha sonra orta refüje çıktı. Refüje çarpınca yola devrilen kamyonda bulunan sütün neredeyse tamamı yola döküldü.



Ortalığı savaş alanına döndüren ciddi kazada, kamyon sürücüsü Serkan Geçer, hafif yaralı olarak kamyondan kendi imkanlarıyla çıktı. Olay yerine kısa süre içinde ulaşan 112 ambulansı, kamyon sürücüsünü Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. 



YOLDAKİ SÜT TEHLİKE YARATTI
Kazanın hemen ardından yolda güvenlik önlemi alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik ekipleri, kamyon yoldan çekilinceye kadar trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Polisin uyarılarına rağmen, yolun komple sütlü kaplı olduğu kaza mahallinde yavaşlamayan bazı sürücüler zor anlar yaşadı. Yola dökülen süt yüzünden kayan bir motosiklet, kayınca üzerindeki iki kişi yere düştü. Neyse ki herhangi bir yaralanma olmadı. 


Daha sonra olay yerine ulaşan Tire Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı su tankeri, yolu yıkayarak, sütü temizledi.




Editör: Haber Merkezi