Ergün ÇELİK

 

Olay, Tire’ye bağlı Kırtepe Köyü’nde saat 13:00 sıralarında meydana geldi. Yeğenli Köyü’nde yaşayan ve çiftçilik yapan 55 yaşındaki Himmet Yağcı, 35 YIG 65 plakalı motosikletine binerek Yeğenli’den, Kırtepe’ye gitmek üzere yola çıktı. Kırtepe Köyü’ne girdiği esnada, iddiaya göre bir anda kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü, yoldan çıkarak yol kenarındaki evin duvarına çarptı. Motosiklet yola savrulurken, başından darbe alan Himmet Yağcı, olay yerinde bilincini kaybetti.

Yoldan geçerken olayı fark eden köylüler, hemen durumu jandarmaya ve 112’ye bildirdiler. Olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 ekibi, ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra sürücüyü derhal Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdiler. Jandarma ise olay yerinde güvenlik önlemi aldı, inceleme başlattı.

Acil Serviste yoğun bakıma alınan talihsiz adam, 112’nin ve hastane doktorlarının tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Himmet Yağcı’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 


Editör: Haber Merkezi