Tire’de meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı 52 yaşındaki talihsiz adam, hayatını kaybetti.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire – Gökçen yolunda meydana gelen trafik kazasında, karşıdan karşıya geçmek isteyen talihsiz adam, yoldan geçmekte olan otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. İddiaya göre olay şu şekilde meydana geldi; 35 ZRA 40 plakalı özel otomobiliyle Tire’den Ödemiş yönüne seyir halinde olan Ferhat Uygun (29) Işıklı Köyü mevkiinden geçiyordu. Bu esnada anayol kenarında bulunan bir kahvehanede oturan 52 yaşındaki Özcan Şengün, yoldan karşıdan karşıya geçti ve yol kenarından evine doğru yürüyordu. Feci kaza tam da bu anda gerçekleşti.

Otomobilin hızla çarpması sonucu yaklaşık 30 metre ileri savrulan talihsiz adam vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine kısa sürede ulaşan Tire 112 ekibi, yaralıyı ilk müdahelesini yaptıktan sonra Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Burada doktorların müdahalesine rağmen, Özcan Şengün hayatını kaybetti.

 

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Otomobil sürücüsü Ferhat Uygun ise birden meydana gelen kazanın şokunu atlamadan olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde durmayan sürücü, büyük çapta maddi hasar oluşan otomobilin Gökçen Jandarma Karakoluna çekti ve burada teslim olarak, durumu jandarmaya anlattı.

 

52 yaşında talihsiz bir trafik kazası sonrası yaşamını yitiren Özcan Şengün’ün evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

AYNI YERDE AYNI KAZA

Geçtiğimiz hafta 70 yaşındaki Şükrü Öztürk isimli talihsiz adam da aynı yolda yaklaşık 500 metre mesafede karşıdan karşıya geçmek isterken, bir fırına ait ticari araç tarafından çarpılmış ve hayatını kaybetmişti. Bu kazada da köylerinden birini daha kaybeden çevre sakinleri, geceleri yolun çok tehlikeli olduğunu ve en azından Gökçen yolunun köy içlerinden geçtiği noktalarda aydınlatma yapılması gerektiğini belirttiler. 
Editör: Haber Merkezi