Kaza bugün saat 09:30 sıralarında Tire Gökçen Karayolu, Boynuyoğun Köyü civarında meydana geldi. İddiaya göre kaza şöyle gerçekleşti; Ünal Gezer ismindeki bir vatandaş 35 JBY 17 plakalı traktörüyle Tire’den Gökçen istikametine gidiyordu. Traktör Boynuyoğun Köyü yakınlarına geldiğinde arkasından aynı yöne seyir halinde olan Mükerrem K. yönetimindeki 35 DC 7649 plakalı kamyonet bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı ve büyük bir hızla traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan traktör sürücüsü Ünal Gezer ambulans ile Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ZAMANLA YARIŞTILAR

Doktorlar, ağır yaralı olarak hastaneye getirilen traktör sürücüsü Ünal Gezer için seferber oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gezer’e yaklaşık 4 saat burada müdahale edildi. Hayati tehlikeyi atlatamayan Gezer için İzmir 112 komuta merkezinden ambulans helikopter talep edildi. İzmir’den havalanan ambulans helikopter dakikalar içinde Tire Devlet Hastanesi’nin pistine indi.

HELİKOPTER PİSTİNDE KALBİ DURDU

Doktorlar ve sağlık görevlileri yaralı Gezer’i sedye ile helikopter pistine getirdi. Tam helikoptere nakledilecekken Gezer’in kalbi durdu ve doktorlar ikinci bir seferberliğe soyundu. Helikopter pistinde 30 dakika kalp masajı yapılan Gezer, yeniden hayata döndürülerek helikopterle İzmir’e götürüldü.

DUYARSIZ SÜRÜCÜ SAĞLIK EKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Hastanedeki tüm sağlık ekipleri Gezer için ölüm kalım mücadelesi verirken duyarsız bir sürücünün yaptığı ise bu kadarına pes dedirtti. Güvenlik görevlileri bir aracın helikopter pistinin giriş kapısını kapattığını fark etti. Yapılan araştırmadan sonra sürücünün aracı pist kapısına park edip şehir dışına çıktığı öğrenildi. Polis duyarsız sürücüyle ilgili işlem yaparken jandarma da kazayla ilgili inceleme başlattı.

KURTARILAMADI

Ambulans helikopter ile İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı traktör sürücüsünün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi