Ergün ÇELİK

 

Adı “Ölüm Yolu” olan dar ve yetersiz olmasıyla bilinen Tire – Belevi yolu bugün bir kazaya daha sahne oldu. Takla atarak tarlaya uçan otomobilde bulunan 2 kişi ciddi şekilde yaralandılar.

İddiaya göre olay şu şekilde meydana geldi, Tire’den Selçuk istikametine seyir halinde olan İran Uyruklu olduğu öğrenilen N. K. (29) yönetimindeki otomobil, Alaylı Köyü yakınlarına geldiği esnada bilinmeyen bir sebeple bir anda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil bir süre yolda zikzaklar çizerek savrulduktan sonra takla atarak yol kenarında bulunan şeftali tarlasına uçtu. Burada 4 tane şeftali ağacına çarpıp geçen otomobil sonuncu ağaca çarparak durabildi.

Otomobilde bulunan N. K. ve yanında yolcu olarak bulunan M. K. (31) ciddi şekilde yaralandılar. Olayı çevreden gören vatandaşlar yaralılara yardım etmeye giderken, 112’ye ihbarda bulundular. Kısa süre içerisinde 112 ambulansı ve AKS ekipleri olay yerine intikal etti.

Yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yapan 112 ekipleri, yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. Burada müşahade altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 














Editör: Haber Merkezi