Tire’nin Doyranlı mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Kirazlı Abdulah Kadir ve Hatice Top çifti feci şekilde can verdi
İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kirazlı Abdulah Kadir (67) ve Hatice Top (64) çifti feci şekilde can verdi. Ödemiş- İzmir karayolu Doyranlı mahallesi yakınlarında şerit ihlali yüzünden meydana geldiği öne sürülen feci kazada, özel bir yem firmasına ait tankerin altına giren yaşlı karıkocayı ölüm bile ayıramadı. İddiaya göre, Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Abdullah Kadir Top, tedavisi tamamlandıktan sonra eşi Hatice Top ile birlikte 35 AB 180 plakalı otomobilleriyle ikamet ettikleri Kiraz’ın İğdeli mahallesine gitmek üzere öğleden sonra yola çıktı. Yaşlı çift, Tire’nin Doyranlı mahallesi yakınlarında geldiklerinde Ödemiş yönünden gelmekte olan 45 SK 712 plakalı özel bir yem şirketine ait A. Kuyucu (44) yönetimindeki tankerle şerit ihlali yüzünden çarpıştı. 
“ŞERİT İHLALİ YAPTI”
Hurdaya dönen araçta sıkışan Top çifti olay yerinde feci şekilde can verdi. Yaşlı karıkoca, AKS ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan tanker sürücüsü A. Kuyucu, kazanın bir anda meydana geldiğini ifade ederek, “Son ana kadar kurtarmaya çalıştım ama olmadı. Diğer araç şerit ihlali yaparak üstüme geldi” dedi. Kazada hayatını kaybeden Top çiftinin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Tire Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.








HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi