Tire’de meydana gelen olayda, çalıştığı fabrikada başına metal bir parça düşen işçi hayatını kaybetti.


Ergün ÇELİK


Tire’ye bağlı Karateke Köyü’yakınlarında bulunan bir yem fabrikasında dün saat 19:00 sıralarında meydana gelen feci kazada, 1 işçi can verdi. İddiaya göre, yem fabrikasında işçi olarak çalışan 54 yaşındaki Tuncay Ergeldi, 23 metre yüksekliği bulunan yem silosunun altında, yanındaki diğer 4 arkadaşıyla birlikte temizlik yapıyordu. Bu sırada yem silosunun üst kısmından yaklaşık 23 metre yükseklikten düşen 10 kilo 200 gram ağırlığındaki metal dişli, Tuncay Ergeldi’nin başına düştü. 
Bir anda yere yığılan talihsiz adamı fark eden diğer işçiler, fabrikada bulunan bir araçla yaralıyı derhal Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. Burada yoğun bakıma alınan Tuncay Ergeldi’ye yaklaşık 4 saat müdahale edildi. 
Daha sonra 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi’nden alınan Tuncay Ergeldi, İzmir Medical Park Hastanesi’ne sevk edildi. Burada da doktorların çabası yanıt vermeyince, talihsiz işçi hayatını kaybetti. 
Evli ve 2 çocuk babası olan Tuncay Ergeldi’nin, yem fabrikasında işe başlayalı henüz bir hafta olduğu da edinilen bilgiler arasında.
Olayın yaşandığı fabrikada geniş güvenlik önlemi alan jandarma, konuyla ilgili soruşturma başlattı.


Editör: Haber Merkezi