Tire’de meydana gelen cinayette 58 yaşındaki bir vatandaş av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.


Ergün ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA



Tire’ye bağlı Toki Mahallesi yakınlarında bulunan çiftlik evinde meydana gelen olayda evli ve 3 çocuk babası Süleyman Kibritçioğlu av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

İddaya göre olay şöyle gerçekleşti; Dün gece saat 23:00 sularında Kibritçioğlu’nun tarla komuşuları iki el tüfek sesi duydu. Bunun üzerine komşuları tüfek sesini her gece rutin olarak domuz kovmak için atılan tüfek sesi sandı ve olayın üstünde durmadı. Acı gerçek sabahın ilk saatlerinde ortaya çıktı.


BABASI’NIN CANSIZ BEDENİ İLE KARŞILAŞTI

Yaşanan esrarengiz cinayetin ardından bugün sabah saatlerinde hayvanlara bakmak için çiftlik evine gelen Süleyman Kibritçioğlu’nun oğlu Ekrem Kibritçioğlu evin girişinde babasının cansız bedeni ile karşılaştı. Bir anda neye uğradığını anlamayan Kibritçioğlu hemen yakınlarını ve jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden jandarma timleri detaylı bir inceleme başlattı.


AV TÜFEĞİ KAYIP

Jandarma olayla ilgili inceleme yaparken hayatını kaybeden Süleyman Kibritçioğlu’nun kendine ait av tüfeği’nin kayıp olduğunu belirledi. Yapılan inceleme sonucunda Kibritçioğlu’nun “Çifte Kırma” diye tabir edilen av tüfeği ile öldürüldüğü tahmin ediliyor. Cinayeti işleyen kişi yada kişilerin evin bahçesinin iç kısmından ateş açtığı belirlendi.


YAKINLARI AKIN ETTİ

Rahvan At merakı olan Süleyman Kibritçioğlu’nun yakınları olayın haberini alır almaz sabahın ilk ışıklarında çiftlik evine geldi. Talihsiz adamın arkadaşlarından edinilen bilgilere göre kimseyle bir husumeti bulunmayan Kibritçioğlu dün akşam son olarak Ali Efe Hanı’nda arkadaşlarıyla çay içerken görüldü. 








HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi