Tire’nin Somak mahallesinde B. Öztürk. kendisini 4 ay önce terk eden eşi N.Ö’nün birlikte yaşadığı Ş.Ç’nin baba evini bastı. Öfkeli koca hedefindeki eski eşini av tüfeğiyle yaralarken, ev sahibi 71 yaşındaki Hikmet Çetin’i ise öldürdü.


İzmir’in Tire ilçesinde, öfkeli koca av tüfeğiyle dehşet saçtı. İlçe kırsalındaki Somak mahallesinde işlenen cinayette, zanlı B. Öztürk (32), kendisini aylar önce terk eden 1 çocuk annesi eşi N.Ö’nün (29) birlikte yaşadığı Ş.Ç’nin (35) baba evini bastı. Öfkeli koca hedefindeki eski eşini av tüfeğiyle yaralarken, ev sahibi 71 yaşındaki evli ve yetişkin 5 çocuk babası Hikmet Çetin’i ise öldürdü. İddiaya göre, mutsuz bir evlilik yaşayan N.Ö, geçen Şubat ayının başında uzun yıllar evli kaldığı eşi Bayram Ö’yü terk ederek, gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Ş.Ç ile birlikte kaçtı. 4 aydır saklanan çift, yaklaşık 1 hafta önce kaçmaktan vazgeçerek, S.Ç’nin Somak’ta bulunan baba evine geldi. Zanlı B. Öztürk ise kendisini terk eden eşinin izini her yerde aradı. 14 Şubat tarihinde face book üzerinden “benimle olmayanı ben kimseye yar etmem” paylaşımında bulunan öfkeli koca, eşinin Somak’ta olduğu bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti.
KAYIPLARA KARIŞTI
Büyükkömürcü’de ikamet eden cinayet zanlısı B.Ö, av tüfeğini yanına alarak, motosikletle Somak mahallesindeki Hikmet Çetin’in evine gitti. Evinin bahçesinde arı kovanlarıyla uğraşan 71 yaşındaki Hikmet Çetin daha ne olduğunu anlamadan öfkeli kocanın kurşunlarına hedef oldu. Göğsünden vurulan yaşlı adam, can havliyle kaçmak isterken evinin balkonuna yığılıp kaldı. Terk ettiği eşini karşısında gören N.Ö ise paniğe kapılıp evin iç kısmına kaçmak isterken, zanlı Bayram Ö’nün açtığı ateşle sol bacağı ve sağ kalçasından yaralandı. Bu sırada asıl hedeflerden biri olduğu öne sürülen S.Ç ise olay anında tuvalette bulunduğu için tesadüfen ölümden kurtuldu. Terk ettiği kocasının kurşunlarına hedef olan N.Ö, yakınları tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne götürülerek, tedavi altına alındı. İşlediği cinayetten sonra motosikletiyle kayıplara karışan zanlıyı yakalamak için Tire Jandarma ve polisi ortak operasyon başlattı. Hayatını kaybeden Hikmet Çetin’in cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Tire Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.




Editör: Haber Merkezi