Tire’de meydana gelen trafik kazasında hatalı sollama sonucu çarpışan 2 araç hurdaya dönerken, neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. 


Ercan ÇELİK


Dar ve kullanışsız olmasıyla oldukça fazla eleştiri alan Tire – İzmir karayolunun hemen ilk kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, kafa kafaya çarpışan 2 otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Tire’den İzmir yönüne giden Ali Çakmak himayesindeki 35 YBH 16 plakalı otomobil, Tire Organize Sanayi Bölgesi Mevkii’ne geldiğinde, karşı yönden gelen ve sollama sırasında şerit ihlali yapan Cüneyt Sönmez yönetimindeki 34 TB 1986 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden biri yoldan, tarlaya uçarken her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.


Kaza sonrası emniyet kemerleri takılı olan sürücüler araçlarından kendi imkanlarıyla çıktılar. Olay yerine kısa süre içinde ulaşan 112 ambulansları, Trafik Polisleri ve Jandarma Ekipleri olaya müdahale ettiler.


Sürücüler, durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmek istemediklerini belirttiler. Yoldaki kazalı araçlar çekilinceye kadar yaklaşık 1 saat boyunca, jandarmanın kontrolü ve güvenlik önlemleriyle trafik tek şeritten aktı.

 

Editör: Haber Merkezi