Tire - İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Ercan ÇELİK

Kaza, bugün akşam saatlerinde Tire - İzmir karayolunun hemen ilk kilometresinde Tire Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere ve iddiaya göre; Tire'den İzmir istikametine seyir halinde olan Hüseyin Urcan yönetimindeki 35 U 4987 plakalı otomobil,  Organize Sanayi Bölgesi'nden bir anda yola çıkan Cem Akbaba yönetimindeki 35 VN 042 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Sürücü Cem Akbaba ile diğer araçta bulunan Merve Urcan kazada hafif şekilde yaralandılar.


HASTANEDEN ÇIKTI TEKRAR HASTANEYE DÖNDÜ
Kazada hafif yaralanan Merve Urcan’ın bugün okulda düşüp yaralandığı ve Tire Devlet Hastanesi'nde bir süre müşahede altında tutulduktan sonra  taburcu edildiği öğrenildi.Hastaneden taburcu olan Merve, ailesi ile evine giderken bu kez   yolda trafik kazası yaşayıp tekrar hastaneye getirildi. Her iki yaralı da hastanede tedavi altına alındı.

Kaza sonrası bazı vatandaşlar ise Organze Sanayi Bölgesi civarında Sokak aydınlatması olmadığı için burada kazaların sıklıkla yaşandığını  ve bir çözüm bulunmasını istediklerini dile getirdiler.



Editör: Haber Merkezi