Herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı olaya Tire Kaymakamlığı kriz masası kısa sürede müdahale etti. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile İlçe Jandarma ekipleri heyelan bölgesine kısa sürede ulaştı.  Vatandaşlarında iş makinalarıyla destek verdiği çalışmalar kısa sürede sonuçlandı.

Tropik fırtına nedeniyle Tire Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan kriz merkezine gelen ihbarlar kısa sürede değerlendirilerek müdahale edildi. Güme Dağı Paşa Çeşmesi mevkii yakınlarındaki heyelan sonucu bir araç yoldan çıktı.  Araç çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken yol trafiğe açıldı.

 İlgili kurumların koordineli çalışmaları ile Kaymakamlık kriz masası personeli çalışmalarına devam ediyor. Karayolları ve İlçe Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarına devam etmektedir. Yetkililer Toptepe yolunu  kullanmak isteyen vatandaşların dikkat olması yönünde uyarılarda bulundu.

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan uyarıdan tropik fırtınanın etkisinin azaldığı belirtilerek yağışların aralıklarla Pazartesi akşamına kadar devam edeceği bildirildi.
 

Editör: Haber Merkezi