Tire’de meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire – Gökçen yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı yönde seyir halinde olan iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti;  Mehmet Emin Tükenmez (43) kontrolündeki 35 T 1072 plakalı otomobil Tire’den Gökçen istikametine seyir halindeydi. Aynı araçta yolcu olarak Süleyman Tükenmez (69) ve Ferda Tükenmez (34) bulunuyordu. Otomobilleriyle Tire Gökçen yolunun 4’üncü kilometresine geldikleri esnada önlerinde aynı yönde seyir halinde olan Görkem Tunay (28) yönetimindeki 35 YFC 72 plakalı ticari araç iddiaya göre anayoldan ayrılarak  sola dönmek istedi. Arkadan gelen otomobil ise duramadı ve Görkem Tunay’ın kullandığı ticari araca sol tarafından hızla çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan ticari araç yolda yan dönerek durabildi. Kazada her iki araç da kullanılamaz hale gelirken, ticari araçta bulunan Görkem Tunay ve Gonca Tunay (25) hafif yaralandılar. Diğer otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Ferda Tükenmez de kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, otomobilin önünde bulunan M. Emin Tükenmez ve Süleyman Tükenmez ağır şekilde yaralandılar.

Olayın hemen ardından jandarma gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Kısa süre içinde olay yerine sevk edilen ambulanslar,  ilk müdahalelerini yaptıktan sonra yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne naklettiler.

Yaralılardan Süleyman Tükenmez  yoğun bakıma alındı. Mehmet Emin Tükenmez ise ambulansla İzmir’e sevk edildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin olmadığı ancak tedbir amaçlı müşahade altında tutuldukları, edinilen bilgiler arasında.

 









Editör: Haber Merkezi