Ercan ÇELİK

Olay, Tire'ye bağlı Derebaşı Köyü'nde saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Köy kahvesinde bulunan 39 yaşındaki Mustafa Ali Susam, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu vurularak hayatını kaybetti. 
İddiaya göre olay şöyle gerçekleşti; Mustafa Ali Susam ve bir arkadaşı saat 23:30 sıralarında Derebaşı Köyü'nde, Ödemiş - Bayındır yolu üzerindeki kahvede oturuyorlardı. Kapanmak üzere olan kahvehanede, kahvehane işletmecisi içeride olduğu esnada kahvenin dışında bulunan Mustafa Ali Susam'a 2 el ateş edildi. Kanlar içinde yere yığılan talihsiz adam için hemen ambulans çağrıldı. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 ambulansı, Mustafa Ali Susam'ı alarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Malesef yapılan tüm müdahalelere rağmen, Susam'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. 
Öte yandan olay gizemini koruyor. Mustafa Ali Susam'a kim ya da kimlerin ateş ettiği bilinmiyor. Av tüfeği ile ateş edildiği tahmin ediliyor. 
Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Ali Susam'ın kimseyle bilinen bir husumeti olmadığı, köyde ve çevrede sevilen sayılan biri olduğu öğrenildi. Jandarma, cinayetin failini bulmak için geniş çaplı operasyon başlattı. Soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi