Ercan ÇELİK

Olay geçtiğimiz gün Tire'ye bağlı dağ köylerinden Yamandere'de meydana geldi. İddiaya göre, Yamandere Köyü'nde yaşayan 46 yaşındaki Erol Öztürk'ten 2 gündür haber alınamıyordu. Köy muhtarı Birol Bozkurt ve beraberindeki köylüler, dün Erol Öztürk'ün evine giderek, kapıyı çaldılar fakata cevap alamadılar. Kapı ve pencerelerin tamamen kilitlendiğini gören köylüler, İyice şüphelendiler ve kapıyı kırarak eve girdiler. Eve girdiklerinde acı manzara ile karşılaştılar. 

Erol Öztürk, kendisine ait av tüfeğiyle başına ateş etmiş bir şekilde cansız olarak yatıyordu. Hemen durumu jandarmaya bildirdiler. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. 

Erol Öztürk'ün cenazesi kontrol için İzmir Adli Kurumu'na gönderildi. 


KÖYLÜLER ŞAŞKIN
Erol Öztürk'ün bilinen bir derdi ya da sıkıntısı olmadığını söyleyen köylüler ve yakınları, neden bu şekilde intihar ettiğini anlayamadıklarını söylediler. 10 yıl önce Azerbaycan'dan bir kadınla evlenerek hayatını birleştiren Öztürk'ün bir de kız çocuğu oldu. 2 yıl önce Azeri eşinden ayrılınca, eşi ve kızının Azerbaycan'a geri döndüğü de edinilen bilgiler arasında.



Editör: Haber Merkezi