Ergün ÇELİK

 

Tire’ye bağlı Yeniçiftlik Köyü yakınlarında bir benzin istasyonunun önünde yola kenarında bekleyen genç, bir kamyonun çarpması üzerine hayatını kaybetti. Olay bu akşam saat 20:30 sıralarında Tire – İzmir yolunda Yeniçiftlik Köyü’nde meydana geldi. Yeniçiftlik Köyü’ndeki akaryakıt istasyonunda bulunan gazinoda garson olarak çalışan Ömer Bektaş (27), çalıştığı gazino Perşembe akşamları kapalı olduğu için, Torbalı’ya gezmeye gitmek için işyerinden ayrıldı. Akaryakıt istasyonunun karşı tarafına geçerek, yol kenarında Tire’den Torbalı istikametine giden bir dolmuş beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika beklemişti ki feci olay başına geldi.

İddiaya göre, İzmir yönünden Tire istikametine seyir halinde L.A. (45) yönetimindeki 35 GB 8159 plakalı kamyon, akaryakıt istasyonuna yaklaşırken önündeki bir başka aracı sollamak için sol şeride geçti. Oldukça hızlı olduğu öne sürülen kamyon, sol şeridin de dışına çıkarak yolun solunda bulunan talihsiz gence çarptı.

Kamyonun altında yaklaşık 30 metre sürüklenen Ömer Bektaş, olay yerinde hayatını kaybederken, kontrolden çıkan kamyon yolun solundaki tarlaya uçarak durabildi.

Olay yerine ambulans sevk edilse de talihsiz genç için yapılacak bir şey kalmamıştı. Jandarma ve Polis ekipleri hemen yolda güvenlik önlemini aldılar ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kamyon sürücüsü L.A. ise gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

 

Editör: Haber Merkezi