Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fettullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonları tüm hızıyla sürdürüyor. 7 Kasım 2016 Pazartesi günü yapılan şafak operasyonunda 11 kişi gözaltına alınmış, firari olan 3 kişi için çalışma başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde firari şahıslardan 2'si aynı gün ele geçirildi. 


Bu şahıslar bugün Tire Adliyesi'nde hakim karşısına çıktılar ve 13 kişiden E.Y., M.E., A.U. ve M.A.Ö. isimli 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aynı gün gözaltına alınan 3 kişinin ise Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının hala devam ettiği öğrenildi. 


12 FARKLI NOKTADA 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Terörle mücadele konusunda son derece kararlı olan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, bir operasyon henüz bitmeden diğer operasyona başlıyor. Bugün gerçekleştirilen FETÖ / PDY operasyonunda ise 12 farklı noktada eş zamanlı operasyon yapıldı. Bu operasyonlarda örgütle bağlantılı olabilecekleri şüphesiyle 7 kişi daha gözaltına alındı. Şu anda FETÖ/PDY operasyonlarıyla ilişkili toplamda 10 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Editör: Haber Merkezi