Tire’de bir TIR, yoldan çıkarak bankete düştü, tarlada durabildi. Neyse ki herhangi bir can kaybı olmadı.

 

Ergün ÇELİK

 

Tire’de meydana gelen olayda, bir TIR, yoldan çıkarak tarlaya girdi. Tire’nin doğu çevreyolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda saat 15:00 sıralarında yaşanan olayda, İzmir’den Ovakent’e yük sarmaya giden Adnan Avcı (52) yönetimindeki 35 BBL 36 plakalı TIR, seyir halindeydi. Bir anda yol kenarındaki tarladan çıkan ineğe ve sahibine çarpmamak için direksyonu kıran TIR şoförü, ancak tarlada durabildi.

Yaşanan olayda herhangi bir can kaybı meydana gelmese de TIR da maddi hasar meydana geldi.

 

TİRE BELEDİYESİ’NDEN ANINDA MÜDAHALE

Yol kenarında öylece kalan TIR’ı başka bir TIR ile çekmeye çalışan sürücü Adnan Avcı, başarılı olamayınca, Tire Belediyesi’ne ait iş makinesi olay yerine intikal etti. İş makinesinin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarılan TIR, hafif maddi hasarla yoluna devam etti.

Kazayla ilgili olarak konuşan TIR şoförü Avcı, “Bir anda önüme inek ve sahibi çıktı. Arkamda da beni sollamaya çalışan başka bir araç vardı. Yolun iyice sağına yanaşınca aracı bir anda kaydırdım ve tarlaya girdim. Aracımı bulunduğu yerden çıkarmamda yardımcı olan Tire Belediyesi ekiplerine çok teşekkür ederim.” Dedi.


HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi