Tire’de yerel seçimi CHP’li mevcut Belediye Başkanı Tayfur Çiçek kazandı. Seçim günü akşamı resmi olmayan sonuçlar açıklanmaya başladıktan sonra CHP kutlamalara başladı.

 


Ercan ÇELİK

 

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>


Cumhuriyet tarihinden her zaman sağ partilerin iktidar olduğu Tire’de bu kez Tayfur Çiçek’le oylar CHP’de toplandı ve CHP sandıktan birinci olarak çıktı. Seçim sonuçlarının CHP İlçe Binasına gelmeye başlamasının ardından yavaş yavaş AK Parti’yle CHP arasındaki fark açılınca partililer ilçe binası önüne toplanmaya başladı. Binlerce partilinin “Büyük Başkan Tayfur Çiçek” sloganlarıyla toplandığı parti binası önünde başlayan kutlamalar, Tayfur Çiçek’in parti binasından çıkarak kalabalığın arasına katılmasıyla başladı.


Parti binası önünde marşlar ve sloganlar eşliğinde partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na sonrasında istasyon Caddesi’ne yürüyen Tayfur Çiçek, yaptığı ilk yorumda “Çok değerli tireli hemşehrilerim, bugün bir tarih yazdınız. Şimdi artık el salla diyorlardı ya, ben el sallıyorum bugün. Bütün oyunları bozdunuz, bütün kumpasları bozdunuz. Tiremizin aynı çizgisinde yürüyebilmesi adına kendim ve ekibim adına sizlere layık olabilmek adına çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partili bir belediye olarak en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Desteklerinizden ötürü hepinize şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum.” Dedi.


Partililer Tayfur Çiçek’i Turgut Özal Bulvarı’ndaki evine kadar yaya olarak götürdükten sonra Çiçek,  evinin balkonundan vatandaşlara teşekkür etti.

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ >>

 

 

Editör: Haber Merkezi