Geçtiğimiz hafta yapılan büyük operasyon ile Kazantepe Mevkiinde bulunan G.A. (36) isimli şahsa ait mısır tarlasını kiralayan ve içinde oluşturduğu yaklaşık 6 dönümlük bir alanda gizlenmiş bölümde ekilen ve yetiştirilen hint kenevirlerinin yetiştirdiği iddia edilen E.S. isimli şahıs, o günden bu yana kayıptı.

 

Geçtiğimiz hafta yapılan büyük operasyon ile Kazantepe Mevkiinde bulunan G.A. (36) isimli şahsa ait mısır tarlasını kiralayan ve içinde oluşturduğu yaklaşık 6 dönümlük bir alanda gizlenmiş bölümde ekilen ve yetiştirilen hint kenevirlerinin yetiştirdiği iddia edilen E.S. isimli şahıs, o günden bu yana kayıptı. Operasyondan hemen önce bölgeden kaçtığı ve o günden bu yana firari durumda olan E.S. dün sürpriz bir kararla, avukatıyla birlikte Tire İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim oldu.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ifadesi alınıp sorgulandıktan sonra Tire Adliyesi’ne sevk edilen E.S. burada saatlerce süren sorgu işlemleri sonrasında önce savcılık, sonra da hakim karşısına çıktıktan sonra tutuklanarak Tire Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Editör: Haber Merkezi