Tire’nin Kaplan Mahallesi’nde tarım makinesi ile çalışırken bacağını makineye kaptıran çiftçinin bacağı koptu. Çiftçi, gelen ambulans helikopter ile İzmir’e sevk edildi. 


Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA



Tire’nin Kaplan (köyü) mahallesinde, Cumartesi günü öğlen saatlerinde meydana gelen iş kazasında köy sakini Tuncay Kılıç (49) isimli vatandaş, tarlasında çalışırken bacağını tarım makinesine kaptırdı. İddiaya göre, olay esnasında bahçede yalnız olan talihsiz çiftçi, bağırarak yakında bulanan evine sesini duyurabildi. Çocuğu ve eşi hemen çevreden yardım istedi. Çevre sakinleri derhal yardıma koştular ve konu 112 ile AKS’a bildirildi. AKS ekipleri kısa süre içinde olay yerine gelerek, yoğun çaba sarfederek, çiftçinin sıkışan ayağını, makineden kurtardılar. 

Bir anlık dalgınlığın sebep olduğu kazada bacağı kopan talihsiz adam, ambulansla Tire Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada durumu görülen ve İzmir’de müdahale edilmesi gerektiği görülen kazazede için acil koduyla ambulans helikopter çağrıldı. 





AMBULANS HELİKOPTERLE GÖNDERİLDİ
Kısa sürede Tire’ye gelerek Hastanenin pistine iniş yapan ambulans helikoptere bindirilen Tuncay Kılıç, içi buzla dolu kutuya konulan, kopuk bacağı İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne gitmek üzere havalandı. Talihsiz kazazedenin gözü yaşlı ailesi ise kara yolu ile İzmir’e gitmek üzere hastaneden ayrıldı.


HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi