Geçtiğimiz gün Bayındır’ın Pınarlı köyü girişinde bir otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü olan ve kazada, sağlık ekiplerinin çabaları ile geri getirilen ve ağır yaralı şekilde İzmir’e sevk edilen Durmuş Ali Oklu (22) isimli genç 4 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

 

Trafik kazaları gün geçmiyor ki can yakmasın. Bölgemizde de sık sık karşımıza çıkan trafik canavarı can almaya, birçok kişiyi yaralı ve sakat bırakmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz gün Tire’ye sınır olan Bayındır’ın Pınarlı Köyü girişinde meydana gelen trafik kazasında; ana yoldan giden bir motosiklet, aniden tali yoldan önüne çıkan araca çarpmış. Kazada motosiklet sürücüsünün kalbi olay yerinde durmuş. Hemen bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kalbi yeniden çalıştırılmış ve motosiklet sürücüsü Durmuş Ali Oklu (22) ağır yaralı olarak önce Tire Devlet Hastanesi’ne getirilmiş, oradan da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti. Motosiklette yolcu olarak bulunan Aycan Aykaç (21) isimli genç ise kazayı hafif yaralanarak atlatmıştı.

 

KARA HABER İLE DEREBAŞI KÖYÜNE ATEŞ DÜŞTÜ

Tire’nin Derebaşı Köyünden olan gençler, olay günü Pınarlı Köyü’ne bir arkadaşlarını görmeye gitmiş. Ziyaretleri sonrasında geri dönerken, Pınarlı köyü girişinde bir noktada bu talihsiz kazayı yaşamışlardı. Kazada ağır yaralanan ve İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevk edilen ve orada yoğun bakım ünitesinde uzman doktorların gözetiminde yaşam savaşı veren Tireli genç, 4 gün süren bu çetin mücadeleden yenik ayrıldı ve hayata veda etti. Kara haber; ailesini, akrabalarını ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Editör: Haber Merkezi