Geçtiğimiz gün Torbalı Bölge Trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan “35 M 5922” plakalı otomobil, Tire istikametine doğru kaçmıştı. Torbalı Emniyeti’nden kaçan aracın bilgilerini alan Tire Polisi, Tire girişindeki bekleme Mevkii’nde aracı beklemeye başladı. Aynı araç, Tire Polisi’nin ‘DUR’ ihtarına uymayınca nefes kesen bir kovalamaca başladı.

 

FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Bekleme Mevkii’nde polisin yaptığı ‘DUR’ ihtarına uymayan şahıs otomobiliyle birlikte şehir merkezine daldı. Film sahnelerini aratmayan takip sonucu kaçan otomobil Ulus Caddesi’nde kıskaca alındı. İsminin Sabri Y. olduğu belirlenen şahıs polisin başarılı takibi sonucu yakalandı. Sabri Y.’nin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramalarda 98 adet pembe, 50 adet turuncu ve 99 adet mor olmak üzere toplamda 247 adet uyuşturucu etkisi bulunan hap ele geçirildi.

 

ŞAHIS, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Yakalanan şahıs ile ilgili incelemeyi derinleştiren Tire Polisi, şahsın evinde ve işyerinde de kapsamlı aramalar yaptı. Polisin yaptığı aramalarda her iki adresinde ruhsatı ve resmi belgesi ibraz edilemeyen 1 adet 7.65 çapında tabanca şarjörü, 1 adet pompalı tüfek, 5 adet dolu fişek ile birlikte 400 gram hint keneviri, 1 adet esrar içme aparatı ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 790 TL para ele geçirildi.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİ’NE GÖNDERİLDİ

Polisin titiz çalışması neticesinde yalanan Sabri Y. isimli şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Sabri Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 




Editör: Haber Merkezi