Tire’de meydana gelen trafik kazasında tali yoldan ana yola çıkan otomobile çarpan motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

 

Ergün ÇELİK

 

Olay bu akşam saat 20:00 sıralarında Tire – Belevi (Selçuk) yolunda meydana geldi. İddiaya göre; Selçuk yönünden Tire yönüne seyir halinde olan Halil İbrahim Köroğlu (19) yönetimindeki 35 BB 435 plakalı motosiklet, Kurşak köyü sapağına geldiği esnada, tali yoldan önüne bir otomobil çıktı. Kurşak kavşağında, Tire yönüne dönmek isteyen Nihat T. (81) yönetimindeki 35 M 8139 plakalı otomobil kontrolsüz şekilde ana yola çıktı. Bir anda önüne çıkan otomobile hızla çarpan motosiklette bulunan sürücü Halil İbrahim Köroğlu ve yolcu  Serkan Güzel (18) çarpmanın etkisiyle yola savruldular.

Çarpmanın ardından ciddi şekilde yaralanan gençler için Tire’den ve Selçuk’tan 112 ambulansları yola çıktı. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan ambulanslar yaralıları alarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirdiler. Burada müşahade altına alınan yaralı gençlerin vücutlarının çeşitli yerlerinde çok ciddi kırıklar olduğu, neyse ki hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kaza esnasında motosiklette bulunan her iki gencin de kasklarının olması, hayatlarını kurtardı.  Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi