Ergün ÇELİK

FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

Olay saat 03:00 sıralarında Tire’nin en işlek noktalarından biri olan Sasa Bey Bulvarı, Tire İlçe Jandarma Komutanlığı karşısında meydana geldi. İddiaya göre İmam Hatip kavşağından, Hastane Kavşağı yönüne, aşırı hızlı şekilde seyreden 35 M 6280 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıktı ve yol kenarında park halindeki 06 PSS 37, 09 TC 579 ve 35 4035 plakalı araçlara çarptı.

Büyük gürültüyle meydana gelen kazada park halindeki araçlardan bazıları yola, bazıları da kaldırıma savrulurken, çarpan otomobilde bulunan 4 kişi kazayı büyük şans eseri yaralanmadan atlattı.

Gecenin geç saatlerinde büyük gürültüyle uyanan çevre sakinleri, kısa süreli panik yaşarken, park halindeki araçların sahipleri de hemen araçlarının başına indi.

Olay yerine kısa sürede intikal eden Trafik polisleri, olay yerinde inceleme yaparak kaza ile ilgili rapor tuttular. Çarpan aracın sürücüsünün kim olduğu henüz belirlenemezken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Geçtiğimiz yıllarda aynı noktada benzer bir kaza daha yaşanmış, onda da pek çok araç kullanılamaz hale gelmişti. Gün içinde yaya trafiğinin yoğun olduğu noktada gerçekleşen kazanın, gecenin geç saatlerinde olması, olası bir facianın önüne geçmiş oldu.

VATANDAŞ İSYANDA

Kazanın gürültüsüyle olay yerine toplanan çevre sakinleri, İstasyon Caddesi ve Sasa Bey Bulvarı’nın özellikle akşam saatlerinde yarış pistine döndüğünü belirterek, aşırı hız yapan motosiklet ve arabalar konusunda şikayetçi olduklarını belirttiler.

FOTOLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

Editör: Haber Merkezi