“Yaklaşık 4 yıldır sosyal medya platformu olan İnstagram’ı kullanıyorum. Geçtiğimiz yıl kış aylarında İnstagram hesabıma bir mesaj geldi. Gelen mesajda “fiziğimin çok güzel olduğunu, iç giyim ve diğer çeşitli alanlarda reklamlarda oynamam gerektiğini söyledi. Bunun karşılığında çok iyi paralar kazanacağımı da iddia etti.

Bunun karşılığında ben de iç giyim sektöründe çalışamayacağımı söyledim. Bunu söylememe rağmen defalarca aynı tarz mesajlarla beni rahatsız ettiler. Ben cevap vermeyince bir süre sonra mesaj atmayı bıraktılar. Ben eğer bu teklifi kabul etseydim başıma daha kötü şeyler gelebilirdi.”

BABA, GENÇLERİ UYARDI

Genç kızın babası ve aynı zamanda Merhum Sanatçı Barış Manço’nun takı tasarımcısı olan Abdullah Arslanoğlu konuyla ilgili HaberTire Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Devirin artık çok değiştiğini, özellikle gençleri kötü yollara düşürmek için çeşitli tuzaklar kurulduğunu iddia eden Baba Arslanoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Ne yazık ki devir artık çok kötü. Öyle bir zamandayız ki, ne zaman kime güveneceğimiz belli değil. Gençlerimiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasından sonra türlü türlü şeyler yaşanmaya başladı. Çocuklarımızı kötü niyetli kişilerden korumak çok zorlaştı. Geçtiğimiz günlerde kızımın başından bir olay geçti. Kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz kişiler kızımı kandırmaya çalıştı.

Ben buradan ebeveynleri ve gençlerimizi uyarıyorum. Lütfen aileler çocuklarını makul ölçüde gözetim altında tutsun. Gençlerimiz de sosyal medya üzerinde tanımadığı kişilerden gelen mesajlara itibar etmesin.

Editör: Haber Merkezi