Tire’de yaşayan Ferhat Yorulmaz isimli şahıs, pompalı tüfekle intihar etti. Ağır yaralı olarak Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay saat 21:00 sıralarında Eski SSK Hastanesi ile Mezbaha arasındaki Celal Bayar Bulvarı’nda Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının arkasında meydana geldi. İddiaya göre Ferhat Yorulmaz, kendisine ait otomobil ile bu noktaya geldi ve otomobilini park edip, elinde tüfekle otomobilden indi. Burada göğüs kısmından kendine ateş eden Ferhat Yorulmaz, yere yığıldı.

Olay, Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hemen yakınında olduğu için silah sesiyle teyakkuza geçen emniyet ekipleri, yerde yatan Ferhat Yorulmaz’ı gördüler ve olay yeri güvenliğini alarak hemen durumu 112’ye bildirdiler.

Ağır şekilde yaralanan Ferhat Yorulmaz, 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada hemen ameliyata alınan Yorulmaz için doktorlar seferber olsa da yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonuç vermedi ve Ferhat Yorulmaz hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybeden Ferhat Yorulmaz’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi