Tire Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gerçekleştirdikleri operasyonda 1 kg 200 gr uyuşturucu esrar maddesi ve 3 kök hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Emniyet yetkilileri uyuşturucu ile mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

Başta gençler olmak üzere insanlarımızın uyuşturucunun pençesine düşmesini engellemek için verdiği mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet güçlerimiz, her yıl farklı türlerde çok sayıda uyuşturucuyu ele geçirip imha ederek, toplumsal sağlığın korunmasında önemli bir görevi yerine getirmekte.
Bu çerçevede Tire’de de gerek polis, gerekse jandarma birimleri uyuşturucu ile mücadelesini sürdürmekte. Son olarak, önceki gün elde ettikleri istihbari bilgiler ışığında ilçe merkezinde bir adrese operasyon düzenleyen polis güçleri, uyuşturucu esrar maddesi ele geçirdi.

1 KG 200 GR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Edinilen bilgilere göre; toplanan istihbarat bilgileri ışığında 2 Ekim Cuma günü öğleden sonra saat 15:00 sıralarında Atatürk Mahallesi Maltepe Küme Evleri mevkiinde bulunan bir eve operasyon yapan  Tire Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, bağ evine benzeyen müstakil evde yaptığı aramalarda 1 kg 200 gr uyuşturucu esrar maddesi ile bahçede toprağa ekili vaziyette 3 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Hint kenevirlerinin 10 cm ile 85 cm boyları arasında olduğu ölçüldü. 

ZANLI GÖZALTINA ALINDI
Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak M.A. (42) isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü merkez karakoluna götürüldü ve orada yapılan sorgu ve araştırma süreçlerinden sonra, hakkında yasal işlem başlatıldı ve Adliye’ye sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi