Tire – Ödemiş yolunda Pınarlı kavşağında beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Feci kazada Filiz Yazıcıer ile eşi Muhammet Sıddık Yazıcıer can verdi. Aynı otomobile bulunan çocukları Muhammed Emin ve Enes Yazıcıer ağır yaralandı.

Pınarlı’da meydana gelen feci kazada Yazıcıer ailesinden 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Öğlen saatlerinde Pınarlı mahallesindeki döner kavşakta dikkatsizlik sonucu yaşandığı öne sürülen kazada, beton mikseri ile özel otomobil çarpıştı. Otomobilin arka koltuğunda bulunan anne Filiz Yazıcıer (46) olay yerinde hayatını kaybederken otomobili kullanan eşi Muhammet Sıddık Yazıcıer (51) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.  Ağır yaralanan çocukları Muhammed Emin (15) ile Enes Yazıcıer (12) Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Enes Yazıcıer hava ambulansı, Muhammed Emin Yazıcıer ise kara ambulansı ile İzmir’deki hastanelere sevk edildi.

PARAMPARÇA OLDU

İddiaya göre feci kaza şöyle meydana geldi. Ödemiş’ten Tire yönüne doğru seyreden B.U yönetimindeki 35 YNB 99 plakalı beton mikseri, Pınarlı kavşağında karşı yönden gelen 35 TIV 58 plakalı Yazıcıer ailesine ait özel otomobil ile çarpıştı. Beton mikserinin altında kalarak paramparça olan özel otomobil, anne Filiz ile baba Muhammed Sıddık Yazıcıer’e mezar oldu. Kazadan sonra Yazıcıer ailesine ilk müdahaleyi kazaya tanık olan diğer sürücüler yaptı. Olay yerine Aks ekipleri ile Tire, Ödemiş ve Bayındır’dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi