Önceki gün sabah saatlerinde Çiniyeri kırsal mahallesi Zincirli mevkiinde ova yolunda bir kamyonet ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada bir kişi yaralandı.

Tire’de önceki gün sabah saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Çiniyeri kırsal mahallesi sınırları içinde Zincirli mevkiinde ova yolu üzerinde gerçekleşen trafik kazası, bir kamyonet ile bir otomobil kafa kafaya çarpışması sonucu oluştu.

Bir kişinin hafif yaralandığı kaza edinilen bilgilere göre şu şekilde meydana geldi: Tire’den Zincirli mevkii yönüne doğru ilerlemekte olan Ercan Elçik (31) yönetimindeki “35 M 6104” plakalı otomobil, sabah saat 08:40 sıralarında, Zincirli mevkii civarında zaten dar olan ova yolunun bir kenarında park halinde bırakılan traktörü geçmek isterken karşıdan gelen İsmail Tokuz (29) yönetimindeki “48 U 4096” plakalı süt toplama tanklarının bulunduğu kamyoneti görmedi. Hafif virajlı olan yolda; görüş açısının yetersizliği ve dikkatsizlik karşılıklı gelen iki aradın kafa kafaya çarpışmasına sebep oldu.
Her iki araçta da sadece sürücülerin bulunduğu kazada, otomobil sürücüsü Ercan Elçik, çene ve kaburgasından aldığı darbelerle yaralandı. Özellikle otomobilin ciddi maddi hasar gördüğü kazada, her iki aracında hasarlı olduğu görüldü. Kazada yaralanan Elçik, olay yerine gelen ambulans ile Tire Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Elçik’in kaburgasında kırık olduğu, fakat hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi