Önceki gün Tire-Ödemiş Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir otomobil yoldan geçmek isteyen bir yayaya çarparak yaralanmasına sebep oldu. Yaralı vatandaş Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yaz aylarında atışa geçen trafik kazası sayısı, canlar yakmaya ve üzücü, kara haber olmaya devam ediyor. Tire ilçe sınırları içindeki en çok kaza yaşanan ikinci yol olma özelliğini taşıyan, ilki Tire-Selçuk yoludur, Tire-Ödemiş Karayolunda önceki gün bir trafik kazası daha meydana geldi.

 Bu sefer, bir otomobil yoldan geçmek isteyen bir yayaya çarptı. Dikkatsizlik ve kontrolsüz geçişin sebep olduğu kazada, yaya vatandaş yaralandı. Yaralı vatandaş, Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU
Edinilen bilgilere göre, kaza şu şekilde oldu: Önceki gün gündüz saat 13:45 sıralarında meydana gelen kaza Kireli köy mezarlığı önü mevkiinde meydana geldi. Tire’den Ödemiş istikametine doğru ilerlemekte olan Aysel Yardım (36) yönetimindeki “35 KC 2490” plakalı otomobil, Kireli köy mezarlığının bulunduğu mevkie geldiğinde yolu geçmek isteyen Osman Akkuş’a (29) çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan, başını otomobilin camına sonra da yere çarpan kazazede Osman Akkuş için yoldan geçen araç sürücüleri ve vatandaşlar ambulans çağırdı ve kazazedeyi kontrol altında tutarak ambulansın gelmesini beklediler. Dikkatsizlik ve kontrolsüz hareket etmenin sebep olduğu kaza ile ilgili olarak Jandarma trafik timleri soruşturma başlattı. Yaralı vatandaş, kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.





Editör: Haber Merkezi