Tire’de meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin çarptığı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’ye 20 kilometre mesafede yer alan Yeniçiftlik Köyü’nde saat 17:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Müşerref Yereç (74) isimli talihsiz kadın yaşamını yitirdi. İddiaya göre S.K. (32) himayesindeki 35 YBM 96 plakalı otomobil, İzmir yönünden Tire istikametine seyir halindeydi. O esnada hafif yağışlı olan havanın da etkisiyle,  Yeniçiftlik İlkokulu önünde bulunan keskin virajda kayan otomobil, yoldan çıkarak duvara ve yol kenarında oturmakta olan 74 yaşındaki Müşerref Yereç’e çarptı. Kaza sonrası bilinci açık olan Yereç, olay yerine kısa sürede intikal eden Tire 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak, Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.


Burada bir süre yoğun bakımda duran talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından ifadesi alınan sürücünün ise suçlamayı reddettiği, kontrolden çıkan otomobilin sadece duvara çarpıp durduğunu ifade ettiği öğrenildi. 

BİR HAFTADA  4 KAZA

Çevre sakinlerinin ifadelerine göre, oldukça işlek olan bu yolda Yeniçiftlik Köyü girişinde bulunan keskin viraj tehlike saçıyor. Geçtiğimiz hafta içinde 4 kaza olduğunu belirten köylüler, buraya acilen bir önlem alınması gerektiğini belirttiler.

 

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Aynı noktada bundan tam 15 yıl önce, Müşerref Yereç’in bir komşusu da bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Üstelik komşusuna yardıma koşan ilk kişi ise bugün yaşamını yitiren talihsiz kadındı. 



Editör: Haber Merkezi