Tire’de meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkarak parka giren otomobildeki 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

 

Ercan ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Pazar gecesi Çevreyolu olarak bilinen Turgut Özal Bulvarı’nda meydana gelen feci kazada, hurdaya dönen otomobilde bulunan 3 genç, büyük şans eseri hafif yaralı olarak kurtuldu. Olay saat 01:30 sıralarında, Lale Parkı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti; Selçuk yolu istikametinden, hastane istikametine seyir halinde olan Atakan Bozbey (18) yönetimindeki 35 ARH 51 plakalı otomobil Lale Parkı mevkiine yaklaştığı esnada, Gültekin Başargan Caddesi’nden önüne çıkan bir başka otomobilden kaçmak için sağ şeride geçti. Bu sırada kontrolden çıkan otomobil, önce kaldırıma oradan da Lale Parkı’nı çevreleyen duvara çarptı. Beton duvarı parçalayarak parkın içine giren otomobil, duvarın üstünde durabildi.

 

Çarpmanın etkisiyle kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan Atakan Bozbey, Sergen Dağdöğen (18) ve Abdullah Ongu (17) hafif şekilde yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralı gençlerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

 


ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Gecenin geç saatlerinde meydana gelen kazada gürültüyle uyanan çevre sakinleri olay yerine akın etti. Bazı görgü tanıkları çok fazla ses çıktığını belirterek, 2 sokak ileriden dahi kaza gürültüsünün duyulduğunu belirttiler.  Kazanın ardından kalan manzara ise savaş alanını aratmadı. Parkın beton duvarı adeta parçalanmış kalıntıları görenleri şoke etti. Parkın alt sokağında kaza mahaline yaklaşık 20 metre uzakta, park halinde bulunan 35 YAF 50 plakalı bir başka araç ise, parkın duvarından kopan taş parçalarının savrulması sonucu hasar aldı.

 

Kazanın geç saatte olması dolayısıyla tenha olan kaldırım ve parkta , olay anında herhangi bir yayanın bulunmaması ise olası bir can kaybının önüne geçmiş oldu.










HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi