Tire’de meydana gelen trafik kazasında, motosiklette bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.


Ercan ÇELİK


Kaza dün gece saat 24:00 sıralarında Tire – Bayındır yolunda meydana geldi. Mehmet Ülgül (25) yönetimindeki  34 LZ 2653 plakalı özel şirkete ait otomobil Tire’den Bayındır yönüne seyir halindeydi. Mondi Tire Kutsan Kağıt Fabrikası mevkiine yaklaştığı esnada aynı yönde seyir halinde olan Sezgin Omurtağ (30) yönetimindeki motosiklete hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle adeta iç içe geçen araçlardan, motosiklette yolcu olarak bulunan Kamil Omurtağ (51) başını otomobilin ön camına vurdu. Motosiklet sürücüsü Sezgin Omurtağ ise yola savruldu.

Kazanın hemen ardından olay yerine ulaşan 112 ekipleri, ilk müdahalelerini yaptıktan sonra yaralıları Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar. Tire’de derhal yoğun bakıma alınan yaralılar daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildiler.

Baba – oğul oldukları öğrenilen yaralılardan, 51 yaşındaki baba Kamil Omurtağ, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Oğul Sezgin Omurtağ’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

 

“ARKA IŞIKLARI YANMIYORDU”

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Mehmet Ülgül, motosikletin arka ışıklarının yanmadığını ve bir anda önünde bir karaltı belirdiğini ve duramadığını ifade etti. Motosiklette bulunan sürücü ve yolcunun kaza anında kasksız oldukları tespit edildi. 











Editör: Haber Merkezi