Ercan ÇELİK

Tire - Gökçen yolunda akşam saatlerinde çok feci bir trafik kazası meydana geldi. Feci kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadelerine ve iddiaya göre olay şu şekilde meydana geldi;  Mehmet Gökçen yönetimindeki 35 M 1597 plakalı kamyonet Gökçen yönünden Tire istikametine seyir halindeydi. Yeni Sanayi Sitesi Mevkii'ne yaklaştığı esnada karşı yönden gelen İbrahim Tepedelen (19) yönetimindeki  42 B 0820 plakalı otomobil, iddiaya göre kaygan zeminden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti ve karşı şeride geçerek, Mehmet Gökçen'in kullandığı kamyonetle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Tire - Gökçen yolu savaş alanına dönerken, kamyonet sürücüsü Mehmet Gökçen olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette yolcu olarak bulunan Kerim Pehlivanoğlu (17) ve otomobil sürücüsü İbrahim Tepedelen ise ağır yaralandı.

Yaralılar, AKS ve 112 ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar.

Yoldan geçen ve kazayı gören diğer araçlarda yol kenarında durunca, zaman zaman tehlikeli anlar yaşandı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi