Bodrum’da görev yapan polis memuru Yüksel Erin kısa bir süre önce boşandığı eşi Gülden Çobanoğlu’nu Tire’de çalıştığı işyerinde küçük oğlunun gözleri önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

 
Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA



Tire’de, kadına şiddetin son kurbanı polis eşinden kısa bir süre önce boşanan 2 çocuk annesi Gülden Çobanoğlu (31) oldu. Bodrum Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenilen Yüksel Erin (39) adlı polis memuru, eski eşi Gülden Çobanoğlu’nu Tire’de çalıştığı işyerinde küçük oğlunun gözleri önünde kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. İddiaya göre, eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Gülden Çobanoğlu, bir süre önce çocukları Muharrem G.E. (12) ve G.E.'yi (7) yanına alarak, Tire’ye ailesinin yanına yerleşti. Haziran ayında mahkeme kararı ile resmen boşanan çift ayrılmalarına rağmen sorun yaşamaya devam etti. Eşinden ayrılmayı bir türlü kabullenemeyen zanlı polis memuru Y.E, yıllık izine çıkarak soluğu Tire’de aldı.

 

ANNESİNİN ÖLDÜRÜLMESİNE ŞAHİT OLDU

Sabah saatlerinde, eşinin sekreter olarak çalıştığı İnönü Bulvarı No:18’de bulunan işyerine plakasız bir motosikletle gelen zanlı Y.E, kısa süren tartışmadan sonra yanında taşıdığı silahına sarıldı.  Öfkeli koca, annesinin yanında bulunan 7 yaşındaki G.E’nin gözleri önünde eski eşine defalarca ateş etti.  Vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kalan talihsiz kadın olay yerinde can verdi. Katil zanlısı polis memuru Y.E ise olay yerine geldiği motosikletine binip, kayıplara karıştı. Cinayet mahallinde bulunan 9 mm’lik kovanlar, zanlının cinayeti beylik tabancası ile işlemiş olabileceği yönündeki görüşleri güçlendirdi.

 

“TEHDİT EDİLİYORDU”

Görgü tanıkları, zanlının tanınmamak için olay yerine motosiklet kaskı takarak geldiğini söyledi. Aldıkları acı haberle gözyaşlarına boğulan talihsiz kadının yakınları ise, “Gülden, ayrıldığı eşi tarafından devamlı ölümle tehdit ediliyordu. Eski kocası çok sorunlu biriydi” şeklinde konuştular. Tire polisi, işlediği cinayetten sonra kaçan zanlı Y.E’yi yakalamak için ilçe genelinde geniş çaplı bir operasyon başlattı. Talihsiz kadının cansız bedeni ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

CİNAYETİN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ

Eşini öldüren polis memuru Yüksel Erin (39), birkaç saat sonra memleketi olan Aydın’ın Karpuzlu ilçesi Çoban İsa Köyünde beylik tabancası ile intihar etti. Cinayet ve intihar vakaları sonrasında çiftin 13 ve 6 yaşındaki iki oğlan çocuğu öksüz ve yetim kaldı.





HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi