Uzun zamandır sık sık yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Turgut Özal Bulvarı ile Mehmet Güvensay Caddesi’nin birleştiği kavşakta korkulan oldu. Aynı kavşakta dün yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gerçekleşti;

B.E isimli sürücü 34 PR 5213 plakalı otomobil ile Mehmet Güvensay Caddesi’nden Turgut Özal Bulvarı yönüne seyir halinde ilerliyordu. Bu sırada Fevzi (Nezih) Güleç (73) isimli şahıs 35 M 4319 plakalı motosikleti ile Ayasofya Caddesi’nden Turgut Özal Bulvarı’na girmek istedi. Her iki araç kavşak içinde karşılaşınca çarpışma gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle yaralanan motosiklet sürücüsü olay yerine çağırılan ambulans ile Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada müşahade altına alınan motosiklet sürücüsü Fevzi Güleç gece saat 23:00 sıralarında beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakıma sevk edildi. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan talihsiz adam hayatını kaybederken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan çevre sakinleri sık sık kazaların yaşandığı kavşağa bir türlü çözüm getirilmemesine isyan etti. Yetkililerden bir an önce yardım istediklerini belirten çevre sakinleri, aynı acının bir daha yaşanmamasını diledi.

Editör: Haber Merkezi