Tire'de meydana gelen trafik kazasında kamyonetin çarptığı motosiklette bulunan genç kız, kamyonetin altında metrelerce sürüklendi.
Ercan ÇELİK

Tire'de geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 18:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan 22 yaşındaki Zehra Akça, adeta ölümden döndü. 

Kaza, görgü tanıklarının ifadelerine ve iddiaya göre şu şekilde gerçekleşti; Çimen Sokak'tan Gençlik Caddesi'ne seyir halinde olan Zehra Akça yönetimindeki 35 EA 233 plakalı motosiklet, Gençlik Caddesi'ne geldiği esnada caddede hızla seyir halinde olan Ozan Bilgiç yönetimindeki 35 YGP 04 plakalı kamyon, motosiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle önce kafasını kamyonetin ön camına çarpan motosiklet sürücüsü, daha sonra kamyonetin önünde yaklaşık 10 metre sürüklendi. 
Kaza anında motosiklet hurdaya dönerken, motosiklet sürücüsü vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerine kısa sürede ulaşan AKS ve 112 ekipleri yaptı. Yaralı daha sonra 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 
Burada derhal tedavi altına alınan yaralı Zehra Akça'nın, bacağında ve kalçasında çok sayıda kırıklar olduğu tespit edildi. Yaralının tedavisinin hala daha sürdüğü öğrenildi.  







Editör: Haber Merkezi