Ergün ÇELİK

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ >>

Kaza bugün saat 16:30 sıralarında Ayhan Gülcüoğlu Caddesi ile Süleyman Şah Caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizliğin sebep olduğu kazada, motosiklet üzerinde bulunan 2 genç ciddi şekilde yaralandılar.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Mert Çallı yönetimindeki 35 YIT 15 plakalı motosiklet, Ayhan Gülcüoğlu Caddesi’nde seyir halindeydi. Bu esnada Ali Yola yönetimindeki 42 DBL 20 plakalı kamyonet de Süleyman Şah Caddesi’nde seyir halindeydi. Dur levhasının bulunmadığı kontrolsüz kavşağa geldiklerinde ise çarpıştılar. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin sürücüsü Mert Çallı ve motosiklette yolcu olarak bulunan Berkant Balaban ciddi şekilde yaralandılar. Motosiklette ve kamyonette maddi hasar meydana gelirken, çevreden kazayı görenler hemen durumu 112’ye bildirdiler ve yaralıların yardımına koştular.

Yaralılar, olay yerine kısa süre içinde intikal eden 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak müşahade altına alındılar.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 


OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ >>

Editör: Haber Merkezi