Tire’de meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde kalbi duran motosiklet sürücüsü 112 görevlileri ve doktorların yoğun çabasıyla tekrar hayata döndürüldü.

 

Ercan ÇELİK


SÜRÜCÜ ERTESİ GÜN HAYATINI KAYBETTİ

Tire Gökçen yolunda bu akşam saat 21:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet ve karşı yönden gelen bir otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Ümit Arslaner (54)ağır şekilde yaralanırken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddialarına göre kaza şu şekilde meydana geldi; Ümit Arslaner isimli sürücü 35 ZAS 28 plakalı motosikletiyle Tire’den Gökçen istikametine seyir halindeydi. Peşrefli Köyü yakınlarına geldiğinde, karşı yönden gelen Bilal Arslan (44) himayesindeki 35 CFZ 93 plakalı otomobil ile çarpıştı.

İddiaya göre motosikletin farları yanmıyordu ve bir anda şerit değiştirerek karşı şeride geçmişti. Bu esnada da karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle birlikte metrelerce öteye savrulan talihsiz adamın, başından aldığı darbeyle olay yerinde kalbi ve solunumu durdu. Kaza ihbarının ardından derhal yola çıkan Tire 112 Acil Sağlık Ekibi, dakikalar içinde olay yerine ulaştı ve kalbi duran motosiklet sürücüsüne müdahale etti. İlk müdahalenin ardından olay yerinden alınarak, ambulansla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Ümit Arslaner, yol boyunca sağlık görevlilerin çabası ve acil serviste de doktorların gayretleriyle tekrar hayata döndürüldü.

Gökçen’de yaşadığı öğrenilen Ümit Arslaner’in olayı haber alan yakınları hastaneye akın etti. Edinilen son bilgiye göre motosiklet sürücüsü Ümit Arslaner’in hayati tehlikesi sürüyor.

SÜRÜCÜ ERTESİ GÜN HAYATINI KAYBETTİ

 


Editör: Haber Merkezi