Ercan ÇELİK

Olay dün gece sabaha karşı saat 04:40’ta Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi. Çevreyolunda devriye görevinde olan polis ekibi, seyir halinde olan plakaları bantla kapatlmış 3 motosikletten şüphelendi ve motosikletlerin peşine takıldı.

Polisi peşlerinde gören motosikletliler kaçmaya başladı ve kovalamaca başladı. Motosikletlerden birini kullanan B.K. isimli şahıs, ekiplerden kaçamayacağını anlayınca motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Şüphelinin peşini bırakmayan polisler de yaya olarak şahsı kovalayıp ele geçirdiler. Yapılan incelemede B.K. isimli şahsın kullandığı motosikletin Ödemiş’ten çalındığı ve çalıntı olarak arandığı öğrenildi.

Daha sonra takviye ekiplerle birlikte diğer 2 motosikletin peşine düşen polis, R.B. ve O.G. isimli iki şüpheliyi de plakaları bantlanmış motosikletlerle birlikte yakaladı. Şüphelilerden R.B.’nin üzerinden uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Çaldıkları motosikletlerle birlikte yakayı ele veren 3 şüpheli gözaltına alınarak gerekli işlemler için emniyete intikal ettirilirken polisler 3 motosiklete de el koydu.

Editör: Haber Merkezi