Tire’ni Tahtakale Çarşısı olarak bilinen bölgesinde yer alan ilçenin en önemli tarihi eserlerinden biri sayılan ve İzmir Valiliği’nin maddi destekleri ile geçen yıl restorasyonu başlatılan Kutu Han’da dün bir iş kazası yaşandı. Kut Han restorasyon inşaatında çalışanları ve çevredeki esnafları korkutan kazada bir işçi yaralandı.
ÖĞLEN SAATLERİNDE OLDU
Edinilen bilgilere ve iddialara göre kaz şu şekilde meydana geldi: geçtiğimiz gün öğlen saat 14:00 sıralarında çalışmalar sürerken, çatıda çalışan adı öğrenilemeyen bir işçi, aşağıda yer alan arkadaşı Mustafa Durmaz’a (28) tahta kalas uzatarak vermek istediği sırada dengesini kaybedip düşünce elindeki tahta kalas dengesiz bir şekilde aşağı düştü ve talihsiz işçinin kafasına şiddetli şekilde çarptı.


TAHTA KALAS KAFASINA ÇARPTI
Çarpmanın etkisi ile kendinden geçip düşen Mustafa Durmaz’a arkadaşları hemen müdahale etti ve durumu ambulans sağlık ekibine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, baygın durumdaki yaralıyı olay yerinden alarak Tire Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alının kazazedenin, ilk müdahaleler sonrasında hayati tehlikesinin bulunmadığı, fakat her ihtimale karşın tüm kontrollerinin yapıldığı ve müşaade altında tutulduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi