Tire yeni haftaya kan donduran bir olayla başladı. 24 yaşındaki 2 çocuk annesi Hatice Ülker isimli bir kadın sabaha karşı uykusunda kocası tarafından boğularak öldürüldü. Korkunç olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti. Tire Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Hatice Ülker, hafta sonu tatili için ailesi ile birlikte köye gitti. Dün akşam saatlerinde köyden dönen aile, yemeklerini yedikten sonra evde biraz vakit geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes yatağına geçti ve uyumaya başladı. Aynı evde talihsiz kadının annesi Şükran Gezgin de yaşıyordu.

UYKUSUNDA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Gözü dönmüş koca Suat Ülker, sabaha karşı saat 03:00 sıralarında yatağından kalktı ve uyumakta olan eşi Hatice Ülker’i boğmaya başladı. Bir süre sonra hareketsiz kalan talihsiz kadın, cani bir şekilde katledildi. Olayın ardından tek başına evden ayrılan cani koca kardeşi G.Ü’yü arayarak durumu anlattı. G.Ü’de durumu polise bildirdi. Polis, yaptığı çalışmalar sonucu cinayet zanlısı Suat Ülker’i Dallık Köyü yolu üzerinde yakalayarak gözaltına aldı.

ÇOCUKLAR HEM ANNESİZ HEM BABASIZ KALDI

Kan donduran olayın ardından biri 3 diğeri 6 yaşında olan 2 çocuk hem annesiz hem babasız kaldı. Talihsiz kadının yakınları olayı duyar duymaz çiftin evine akın etti. Olay yerinde ortaya atılan iddialara göre cani kocanın yüklü miktarda borcu olduğu ve bu borçlardan dolayı aile içi sorunlar yaşandığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi