Olay geçtiğimiz gece Bayındır’a bağlı Sarıyurt Köyü’nde yaşandı. Serkan G. isimli eski koca, yanına Mümin Ö. isimli bir arkadaşını da alarak eski eşi Gizem İ.’nin Bayındır’daki evine gitti. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönen tartışmanın ardından silahlar ateşlendi. Serkan G. ve Mümin Ö. yaralandı. Yaşanan olayla ilgili ortaya atılan iddialara, olayın 1 numaralı tanığı Gizem İ.’den açıklama geldi. Haber merkezimize ulaşan Gizem İ., dehşet dolu geceyi şu cümlelerle HaberTire Gazetesi’ne anlattı.

‘EVİMİZİ BASTILAR’

Bir süredir ayrı yaşadığım eski eşim Serkan G. ile 1 ay önce resmi olarak boşandık. Evliliğimizden 1 buçuk yaşında bir kızımız var. Boşanmamızla birlikte mahkeme çocuğun velayetini bana verdi. Çocuğun bende olması eski eşimi hırçınlaştırdı. Sosyal medya üzerinden şahsımı hedef alan hakaretlerde bulundu.  Durum iyice çirkinleşince, daha büyük sorunlar yaşamamak için olaylar durulana kadar ailecek Bayındır Sarıyurt Köyü’ndeki evimize gitmeye karar verdik. Bayındır’a yerleşmemizin üstünden kısa süre geçmişti ki; eski eşim Serkan G ve Mümin Ö. geçtiğimiz gece saat 02:00’da köydeki evimizin kapısına dayandı.

‘JANDARMAYI ARADIM’

Ben annemle birlikte kapıya doğru gittiğimde eski eşim Serkan G’nin ‘kızımı ver bana’ diye bağırdığını duydum.  Serkan G. ve Mümin Ö. evimizin kapısını açmaya çalışıyordu. Biz de ailecek kapı açılmasın diye mücadele veriyorduk. Hemen telefonumla polis ve jandarmayı arayarak yardım istedim. Tartışma sürerken kapının parmaklıkları arasından bir silah uzandığını gördüm. Elimi silaha uzattım ve çektim. Silah bir anda benim elimde kaldı. Kapı aralığında bir süre boğuşma oldu. Bu sırada silah bir ya da iki kere patladı.

‘RASTGELE ATEŞ AÇTIM’

Silah patladıktan sonra bağırarak evimizden uzaklaşmalarını söyledim. Ama buna rağmen bir türlü uzaklaşmıyorlardı. Tartışma şiddetini artırarak sürüyordu. Bir anda bir bıçak çıkardılar ve annemin başına doğru salladılar. Ben de o esnada annemi ve annemin kucağındaki kızımı öldürecekler korkusuyla rastgele uyarı ateşi yaptım. Bu ateşten sonra hiç kimseden ses çıkmadı. Eski eşim Serkan G. ve arkadaşı Mümin Ö. bu esnada yaralanmışlar. Bunun üstüne yeniden jandarmayı arayarak yardım istedim. Jandarma gelene kadar Serkan G. ve Mümin Ö. evimizin önünden ayrılıp bir şekilde hastaneye gitmişler.

Aradan 20 dakika geçtikten sonra jandarma evimize geldi. Biz olup biteni anlattık. Olay esnasında kolundan yaralanan annem için ambulans istendi. Annem hastaneye götürülürken biz de sabaha kadar jandarmanın gözetimi altında kaldık

‘İÇİM ACIYOR’

Olayın ardından şahsımla ilgili hem sosyal medyada hem de kulaktan kulağa çok sayıda asılsız iddia ortaya atıldı. Zaten korku içinde yaşadığım bir hayat vardı. Her gün haberlerde bir kadın cinayeti görüyoruz. Şahıslar evimizi bastığında ben de kızımla birlikte katledilmekten korktum. Hiç kimseye kasıtlı olarak ateş etmedim. Sadece kızımı ve ailemi korumaya çalıştım. Zaten kullanılan silah bize değil, karşı tarafa ait. Olayların bu noktaya gelmesinden dolayı çok üzgünüm. Emin olduğum bir tek şey var; eğer o gece direnmeseydim bugün ben de kızımla birlikte katledilmiş olacaktım. Yaşananlar beni çok yıprattı. Bu açıklamayı yapmamdaki tek sebep herkesin gerçekleri öğrenmesidir.

Editör: Haber Merkezi