Tarihi şan ve şerefli kahramanlıklarla dolu Milletimizin gururu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, içine yuvalanmış FETÖ/PDY mensubu asker kılıklı bir grup hain tarafından Ülkemizde gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini, yıldönümünde bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Alanya Kaymakamlığı görevinde olduğum dönemde gerçekleşen bu menfur darbe giriminin ilk dakikalarındaki duruşumuz ve düsturumuz milletimizle birlikte hiç değişmedi. Darbe girişimini duyar duymaz “Türkiye Cumhuriyeti devleti bir hukuk devletidir; Çetelere teslim olmaz” diye mesaj yayınladım. Allah’a şükür, Milletimiz çetelere teslim olmadı ve hainlere gerekli dersi verdi. 

    Asla unutmamamız ve unutturmamamız gereken 15 Temmuz hain darbe girişimi; demokrasimiz başta olmak üzere Ülkesine, Devletine, Anayasal düzene bağlılığından ve özgürlüğünden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil Milletimizin güçlü duruşu ve yazdığı kahramanlık destanı ile püskürtülmüştür. Ay-Yıldızlı al bayrağımızın altında toplanan ve 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla çıktıkları meydanlarda, Yurdun dört bir köşesinde tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper eden yüce Millet bu hain girişimi vatansever kamu görevlileri ve güvenlik güçlerimizle birlikte canları pahasına kanlarını dökerek engellemiştir. Günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de ''BU AZİZ VATAN SAHİPSİZ DEĞİL'' mesajını tüm dünyaya emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha haykırmıştır.
    Ülkemizin bekasına, birliğine ve beraberliğine, huzuruna ve geleceğine göz diken tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verilen mücadeleden asla taviz verilmeyecek ve kararlılıkla sürdürülecektir 


     Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor; Sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
 

Editör: Haber Merkezi