Alınan ihbar üzerine, her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerine ambulans ta yönlendirdi. Stadyum Kavşağına gelen ekipler, burada kavşağın orta yerinde bir otomobil hareketsiz durduğu içinde sürücü koltuğunda bir kişinin bulunduğu şahsın baygın veya uyur vaziyete olduğunu tespit etti.

Şahsın sağlık sorunu mu yaşadığı yoksa alkol alıp onun etkisinde mi kaldığını netleştirmek üzere araca yönelen polis memurları, isminin E.C. olduğunu öğrendikleri şahsın aldığı yüksek oranda alkolün etkisi ile aracının içinde sızıp kaldığını öğrendiler. Şahısın üzerinde ve araçta yapılan aramada, bir adet kuru sıkı tabanca ile üç adet 9 mm gerçek mermi bulundu. Şahıs hakkında alkollü araç kullanmak ve trafiği tehlikeye atmak ile üzerinde kurusıkı tabanca taşımak suçlarından tutanak tutuldu ve idari cezayla cezalandırıldı.

Olay yerinde gelen ambulanstaki sağlık ekibi tarafından E.C.’ye müdahalede bulunulurken, kavşağın orta yerindeki araç uygun bir yere çekilerek, Stadyum Kavşağı yeniden trafiğe açıldı.

Editör: Haber Merkezi