Tire’de yol kenarında alkol alan beş arkadaş arasında çıkan arbedede kan döküldü. Bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

 

Ergün ÇELİK

 

Olay dün gece Tire – Selçuk yolu üzerinde bir arazinin kenarında meydana geldi. İddiaya göre aynı işyerine çalışan Turgut A. (29), Halil Ü. (44), Necip A. (24), Coşkun E. (39) ve Hasan Hüseyin O. (35) hep birlikte sohbet etmek  üzere otomobille Tire Selçuk karayolu üzerinde bir arazinin kenarına park ettiler. Burada gruptan bazıları alkol aldı. Bu esnada grupta bulunan Turgut A. ile Halil Ünsal arasında çıkan sözlü münakaşa yerini kavgaya bıraktı ve Halil Ünsal yanında bulunan bıçakla arkadaşı Turgut A.'yı ağır şekilde yaraladı.

Yaralanan Turgut A’yı, arkadaşları hemen otomobille Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdüler. Burada derhal yoğun bakıma alınan talihsiz adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayı haber alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zanlı Halil Ü.'yü, yanındaki suç aleti ile birlikte olay yerinde kıskıvrak yakaladılar. Zanlı, polis tarafından ifadesi alındıktan sonra savcılığa sevk
edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 









Editör: Haber Merkezi