Ercan ÇELİK

Olay saat 21:00 sıralarında Tire’nin en işlek güzergahlarından biri olan İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. Aşırı hız yapılmasından dolayı sık sık bu gibi kazalara sahne olan yolda, meydana gelen kazada, mucize eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

İddiaya göre İstasyon Caddesi’nde İmam Hatip yönünden Hastane istikametine seyir halinde olan Batuhan Özcan (21) yönetimindeki 09 YB 903 plakalı minivan araç, Fatih Parkı yakınlarına geldiği esnada kontrolden çıktı. Hızla orta refüje çıkan araç, oradaki tabelayı ezerek karşı şeride geçti ve karşı yönden gelen Ahmet Kavoğlu yönetimindeki 35 S 74014 plakalı fabrika servisiyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle cadde savaş alanına dönerken, araç sürücüsü Batuhan Özcan yaralandı.

Yaralı, kısa süre içinde olay yerine intikal eden 112 ambulansı ile alınarak, Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan, servisin Torbalı’daki bir kağıt fabrikasından Tire’ye işçi taşıdığı öğrenildi. Kazan sonrası yolun bir şeridi bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi