Tire’de meydana gelen trafik kazasında uçurumdan yuvarlanan kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu oldukça ciddi.

Ergün ÇELİK

Tire’ye bağlı Topalak Köyü yakınlarında bugün saat 13:30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında uçurumdan yuvarlanan kamyonette bulunan Yusuf, Iraz ve Mehmet Ali Küçük yaralandı.

Edinilen bilgiler ve iddiaya göre kaza şu şekilde meydana geldi; Yusuf Küçük, 35 M 8107 plakalı kamyonetle, beraberinde eşi Iraz Küçük ve Babası Mehmet Ali Küçük ile birlikte ikamet ettikleri Armutlu Köyü’nden, bir yakınlarının düğünü için Topalak Köyü’ne gidiyorlardı. Sürücü Yusuf Küçük, Topalak Köyü yakınlarında Maşatburun mevkiine yaklaştıkları esnada yağışlı havadan dolayı iyice bozulan yolda kenardan seyir halindeydi. Bu esnada yağış dolayısıyla gevşek zemin çökünce kamyonet bir anda uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak yaklaşık 100 metre aşağıya yuvarlanan kamyonet, ancak bir zeytin ağacına çarparak durabildi.

 

YARDIM ÇAĞIRMAYA GİTTİ

Çarpmanın etkisiyle adeta hurdaya dönen kamyonette bulunan Yusuf ve Mehmet Ali Küçük ağır yaralanırken, diğerlerine nazaran daha hafif yaralı olan Iraz Küçük, iddiaya göre ıssız olay yerinden, düğünün yapılacağı eve giderek köylülerden yardım istedi.

 

AKS, JANDARMA VE 112 MÜDAHALE ETTİ

Olayın ardından kısa süre içinde olay yerine ulaşan jandarma, AKS ve 112 ekipleri müdahalede bulundular. Yaralılar, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan durumu ağır olan Yusuf ve Mehmet Ali Küçük, burada yapılan müdahalenin ardından İzmir’e sevk edildiler. 









Editör: Haber Merkezi